Sancta Cecilia Musikkskole/Music school

Tlf. 479 03 978
E-post: anna.sscecilia@gmail.com

Anna Rögnvaldsdóttir og Gabriella Fedorka spiller: Moto Perpetuo av Ottokar Novacek.

Anna Rögnvaldsdottir og Espen Taubner Flod spiller "The Dancing Doll av Ede Poldini/Kreisler - Den Romantiske epoke.

Elgar's Salute d' Amour: Anna Røgnvaldsdottir violin and Brynjar Landmark piano.

 

Schola Sancta Cecilias ensemblerDuo Eidsvold på Teater Cafèen i Oslo 8. februar 2014

DUO EIDSVOLD
Anna Rögnvaldsdòttir - fiolin
Brynjar Landmark - klaver

DUO EIDSVOLD spiller klassisk festmusikk/show musikk. F.eks: 
Musikk av Henri Wieniawski, Airs Russes, forkortet og tilrettelagt; Fritz Kreisler/Rimskij Korsakov, Song of India.
Fibich, Poeme; Ottokar Novacek, Moto Perpetuo; Richard Heuberger, Fra Operaballet i Wien;
Ede Poldini, Poupèe valsante; Edward Elgar, Salute d`Amour; o. m. fl.  

Vi leies inn for kr. 1500 pr person.

Duo Eidsvold spilte på Teater cafèen i Oslo og i Gamle Logen under Operaballet den 08.02.14. Duo Eidsvoll spilte "Musikk gjennom tidene" med hovedvekt på romantikken, i Hoffpensjonisten i Gamle Logen. Konferansier: Nicolas de Orlince Orlinski.

Anna Rögnvaldsdóttirs YouTube kanal: Anna Rögnvaldsdóttir

En liten snut fra Anna og Brynjars spilling på Glamour festen i Gamle losjen, 29. mars 2014:
https://www.youtube.com/watch?v=BWXsuIh-lFU

Duo Eidsvold, med de Orlince Orlinskis blir å høre i Gamle Logen, Operaballet i Oslos Intim konserter, februar 2015. På programmet står: Musikk i Ankers dager, med diktlesning av H. Wergeland og konferansier innslag om musikken.

Brynjar Landmark Dr. Med, er også en dyktig pianist, med utdannelse fra Barratt Due musikk institutt. Han har vært en organist ved Domkirkens kapell i Oslo og vikariert ved flere kirker i Oslo. Han var en av dem som opprettet Operaballet i Oslo for 25 år siden. Han har vært og er enn Primus Motor i ballets drift i alle år. Duo Eidsvold spilte på Operaballet i februar og på Kafè Henrik i august i år og fikk en meget fin omtale. 

 

Trio Akershus

Anna Rögnvaldsdòttir – fiolin
Johannes Lunde Hatfield – Cello
Dèsirèe Paulsen Bakke - Klaver eller Margeretha Stassen - Klaver.

TRIO AKERSHUS spiller: F. Schubert: Trio i B dur Op.99 D 898, Allegro Moderato


Vi spiller musikken i kostymer hovedsaklig fra periodene i muskikkhistorien.
"Trio Akershus" spiller musikk fra vikingtiden til våra dagar. 

'Vårt første program ser slik ut. 

Middelalder:   Melodie fra Lilja - islandsk middelalder dikt  
En Estampie
Renessansen:  G. P. Cima: Sonata i g moll
Barokken:          A. Corelli: Fra Sonata nr.1. Op V
Klassisismen:   J. Haydn:  Trio i G dur, Det ungarske
Romantikken:    F. Schubert: Trio i B dur Nr. 1, Op. 99
D.Schostakovitsj: Fra Trio Nr. 1

Johannes Lunde Hatfield har Mastergrad fra Conservatorio Dall` Baco di Musica i Verona. Han har studert under mange kjente professorer, og avsluttet i verona med Mario Finotti. På sin eksamenskonsert våren 2006 spilte han med den prominente pianisten Stephen Swedish, som han senere gjorde flere konserter med i inn og utland. Sommeren 2008 deltok han ved den internasjonale konkuransen Grand Ibla Prize med pianisten Joachim Knoph hvor de oppnådde honarable mentions. Johannes har ved flere anledninger spilt med Trio Akershus, i Hamar og Oslo.  Han er nå stipendiat ved Norges Musikkhøgskole og vikarierer i Kringkastningsorkestret. 

Anna Rögnvaldsdòttir har sin utdannelse fra Reykjavìk og Guilhall School of Music & Drama og Trinity College of Music i London. Hun var fastansatt i Islands Symfoniorkester i 9 år og har vikariert ved Aarhus og Stavanger symfoniorkestrer. Hun har vært pedagog ved forskjellige skoler i mange år. Hun konserterer jevnlig: Med Musica di Mezzanotte på Stiklestad 2004, som leder for Hedmark Camerata Musica på Hamar Musicfestival, med Paul Denais på Eidsvoll internasjonale musikkfestival, med -SONATA- og med Mona Julsrud i Eidsvoll kirke, for å nevne noe. Hun sto for og spilte på en stor konsertoppførelse i Hamardomen, "Musikk gjennom tidene" 2008, og en konsert med samme konsept på Barratt Due musikkinstitutt.  Konseptet er det at man går igjennom alle musikkens perioder fra vikingtid til våre dager, på en og samme konsert.

Vår konferansier med -SONATA- Trio Akershus og Duo Eidsvold         
Nina Elisabeth de Orlince Orlinska, 
konferansier, skuespiller, Salon Littèraire.
       

 

Nina de Orlince Orlinska, konferansier, skuespillerinne. Hun er utdannet fra Rose Bruford College 1997-98, og hatt privat undervisning hos Gunnar Skar og hans teatergruppe fra 1993-95. Hun har lest Shakespear med Keith Brown. Hun har deltatt i en rekke norske filmer, bl.a Kristin Lavransdatter, Gåten Hamsun, Tashunga, Markus og Diana, Livets Dans og Budbringeren og i The Iron Duke, London 2001. Hun driver mest med historieformidling, levendegjøring av historien, som hun brenner mest for. Bl.a ved Bymuseèt hvor hun spilte fru Anker, Krigsskolen og Folkemuseèt.            

 

Hedmark Camerata Musica
Som det var 1. September 2007 på konsert på Hamar music Festival i Hamardomen, med Vilde Frang Bjerke.
Et kammerorkester, som sammenstår av profesjonelle musikere, og
dyktige høyskolestudenter, fra Hedmark og Romerike.

Duo Sonata
Margeretha Stassen, Klaver
Anna Rögnvaldsdòttir, Fiolin

HEDMARK CAMERATA MUSICA
Musikalske ledere: Anna Rögnvaldsdóttir og Milutin Petrovic

Hedmark Camerata Musica er et profesjonelt kammerorkester, strykere, men det kan utvides til et større orkester med blåsere. Det er et prosjekt orkester som har for eksempel spilt på Hamar Music Festival, med Vilde Frang Bjærke som solist. De har også spilt ved Hamar domkors julekonsert, 2007, og ved flere anledninger. Det er bemannet med musikere fra Hedmark, Romerike og Oslo.
Det gir viderekomne  elever mulighet til å være med, de som satser på musikkutdannelse.

HEDMARK CAMERATA MUSICA begynte som CAMERATA MUSICA, et Ungdomsorkester, ledet av Anna Rögnvaldsdóttir.  De holdt sammen «AFTENER», med musikk og mat fra forskjellige land. For eksempel: Italiensk, Russisk, Norsk, Østevropeisk og Engelsk.  Foruten andre konserter, s.s Nyttårs- og samtidskonsert med musikk av Ketil Vea o.fl. CAMERATA MUSICA er siden videreutviklet til et profesjonelt orkester, som gir unge mennesker muligheter, etter en fullendt utdannelse. 

HEDMARK CAMERATA MUSICA
1.fiolin
Anna Rögnvaldsdóttir
Milutin Petrovic
Victoria Soos
Rakel Fasting
Åsa Ree
Anastasia Diseth

2. fiolin
Kari Arder Hauge
Sarah Sekkelsten
Ane Emilie Mikkelsen
Sarah Vold Johnston

Bratsj
Vibeke Horsberg
Ragnhild Quale Hammer
Jakob Byager Evenrud

Cello
Johannes Hatfield
David Hatfield

Kontrabass
Sjur Bjerke
Eilert Kolberg

SANCTA CECILIA BAROQUE
SANCTA CECILIA BAROQUE er det av skolens ensembler som satser på autentisk fremføring av barokk og renessanse musikk.  Medlemmene spiller på autentiske instrumenter, t.o.m fidla, hvor det lar seg gjøre. På forskjellige konserter var disse utøvere, men vi tar inn andre utøvere etter behov:

Lars Henrik Johansen - Cembalo, Leder for ensemblet.
Anna Rögnvaldsdóttir - Barokkfiolin
Cathrine Bothner-By - Sopran
Johannes Hatfield - Cello

På våre siste konserter i Gamle Raadhus Scene, Oslo, har ensemblet vært bemannet av:

Anna Rögnvaldsdóttir - barokkfiolin
Anna Helgadóttir - barokk cello
Kantor Sara Brødsjø - cembalo/orgel

Her er et eksempel på verk: Lucimunda Contenta, av Marco Uccellini!

Sancta Cecilia Baroque er i besittelse av barokkmusikk, både solo og kammer musikk. For eksempel stort utvalg av Vivaldis konserter,  mange som aldri har vært spilt i Norge. Også konserter og musikk av Corelli, Albinoni, Locatelli, Händel med fler.

Vi spiller Chacony av H. Purcell

 

SONATA
Et duo - fiolin og klaver.

Anna Rögnvaldsdóttir, fiolin - Margeretha Stassen, klaver.
Anna Rögnvaldsdóttir og Margeretha Stassen trollbandt sine tilhørere med vakker musikk av E. Grieg.

-SONATA- spiller Sonate nr.1 Op V av A. Corelli

 

"Brodalen tekst og toner".
W.A Mozart. Sonate Nr. 9 i F dur, KV 377

 

SONATA- har allerede gitt mange konserter.  For eksempel i Nordre Trysil kirke, Rendalen bibliotek, Eidsvoll kirke, hos Foreningen Norden og i Gamlebyen kirke, Oslo. De planlegger en konsert i London til høsten.

På programmet står sonater av Mozart,Beethoven, Grieg, LeClair m.fl

Vi spiller Sonata KV 305 i A dur av W.A. Mozart. Fra konsert i Trysil kirke "live". (Opptak: Gry Schjøll Hansen)

Vi spiller Sonata KV 304 i e moll, 2. sats av W.A. Mozart. Fra konsert i Trysil kirke "live". (Opptak: Gry Schjøll Hansen)

Margeretha Stassen er en pianist med internasjonal erfaring og utdannelse. Hun har sin Master of Music eksamen fra Nederland og fikk i etterkant et stipend for videre studier. I tillegg til at hennes soloaftener har oppnådd meget gode omtaler er hun en begavet akkompagnatør. Hun spilte Griegs pianokonsert og "Gerschwins Rhapsodie in blue" med orkester 2005/2006 og det ble kritikerrost.  Hun har arbeidet med mange store talenter fra forskjellige Nederlandske konservatorier og blir også med jevne mellomrom etterspurt som akkompagnatør for etablerte musikere i både Nederland og Skandinavia. Hun har turnert i Norge, Sverige og Nederland med den kjente koreanske pianisten  Hyojin Ahn, med over 11 konserter med programmet "The Battle of the Fingers", med bl. a Vårofret av Stravinsky. Margeretha og Anna Rögnvaldsdòttir, -SONATA-, har konsertert, støttet av Norsk kulturråd, med sonater av Grieg, Mozart og Beethoven i bl. a Oslo og Hamar. Siden 2009 har Margeretha satt opp flere multimedia forestillinger med "Sing og Tang", kalt "This is life".

 

 

 

 

 

 

 

 

Undervisning og lærere   |   MINI-FESTIVAL    |   Ensembler   |   Musikk gjennom tidene   |  Utgivelse   |   Events   |   Media   |   Linker & Styre   |   Kontakt

2010 - (C)www.sscecilia.com